Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kaiser letölthető katalógus 2022/2023 (PDF)
IP68BOX vízálló kötődoboz szett kiöntőgyantával
Dobozok és tartozékok tégla falazatba
ECON védőcső lázáró gumi kupak
Dobozok és tartozékok gipszkarton falazatba
Vasbeton dobozok és kivezetők
ThermoX lámpadobozok gipszkarton (üreges) mennyezetbe
HaloX és KompaX lámpa- és hangszóró dobozok
Termékek külső hőszigetelésbe
Tűzzáró dobozok és fali átvezetők
Hangszigetelő szerelvénydobozok
Sugárzás-védelmi szerelvénydobozok
Professzionális szerszámok
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Tűzzáró dobozok és fali átvezetők / DS120 mm átmérőjű tűzzáró átvezető szigetelő rendszer kábelekhez és védőcsövekhez
DS120 mm átmérőjű tűzzáró átvezető szigetelő rendszer kábelekhez és védőcsövekhez
Kapcsolódó termékek
Beépítési nyílás: 120 mm, Aklalmazható falvastagság: 100mm, Kábelek és védőcsövek átvezetéséhez
cikkszám: 9459-04
Ár: 28.072 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 35.652 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 2 db     Ár: 26.669 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 33.870 FtMennyiség: 3 db+   Ár: 25.265 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 32.087 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 2 hét
 

• Minimum falvastagság: 100 mm
• Kivágási méret: 120 mm
Teljes befogadó kapacitás Ø 74 mm-ig kábel- és/vagy védőcső köteggel
• Hangszigetelő képesség: 72 dB
DIBt jóváhagyás: Z-19.53-2188
A legnagyobb kábelméret Ø: 29 mm
Védőcsövek maximum M63-ig
• Csomagolás: 4 db.

rn

rn

rn

A DS 90 / 120 mm tűzvédelmi átvezetők két részből állnak, amelyeket egyszerűen egymáshoz kell illeszteni és a helyére rögzíteni. A külső részt, a falat AFS technológiával lezáró átvezető hengert egy Ø 120 mm-es nyílásba helyezzük és egyszerűen, a KAISER gipszkarton szerelvénydobozhoz hasonlóan rögzítjük. Ezután a másik részt, a tömítőelemet a kábelek köré helyezzük, az átvezető hengerre toljuk, és bajonett-idom segítségével, hallható kattanással jobbra forgatva lezárjuk. Ez biztosítja a átvezető biztonságos zárását.

rn

rn

rn

A tömítőelem roncsolásmentesen nyitható utólagos szerelések esetén. További kábelek gyorsan átvezethetők rajta. A tűzvédelmi átvezető rendszer további tömítés nélkül újra lezárható.

rn

rn

rn

További információk:

rn

rn

rn

Mind a DS 90 / 74 mm-es, mind a DS 90 / 120 mm- tűzvédelmi átvezető rendszer lehetővé teszi a kábel- és védőcső bevezetések biztonságos, látható és tanúsított tűzvédelmi tömítését tűzvédelmi falakban (EI30-EI90) könnyűszerkezetes szerkezetekben, valamint tégla és beton falakban. Lehetővé teszik a kábelek és kábelkötegek, valamint az egyes vezetékek és védőcsövek tömítését. A kétrészes tömítőhenger és a nyitható tömítőelem lehetővé teszi a meglévő kábelekre vagy csővezetékekre történő felszerelést is. A tömítőelemnek a hűtőbordákkal való meghosszabbításával a rendezett kötegelés és ezáltal a füstmentes helyiségelválasztáshoz optimális tömítés érhető el és bioztosítható a speciális szivacsbetétekkel.

Az extra nagy tömítőgallér biztosítja a helyiség füstmentes elválasztását még pontatlan nyílások esetén is. A doboztömítő rendszerek beton- és falazott falakba történő beépítése speciális tűzgátló anyagok használata nélkül történik. A beépítéshez elegendő a Ø 82 mm vagy Ø 150 mm-es furat és a kereskedelemben kapható rögzítési anyagok, mint például vakolat, habarcs vagy gyorsan kötő gipsz.

Ha bármilyen műszaki vagy kereskedelmi kérdése merülne fel kérem hívja irodánkat a +36 1 432 8820 vagy a +36 30 699 3896 telefonszámon.