Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
ÁSZF

Tisztelt látogatónk!


Az alábbi dokumentum az Ultima Kft. által üzemeltetett Weicon webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el! 

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!


Céginformációk


Szolgáltató neve:Ultima Kft., Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Képviselője:Mucsi Gyula ügyvezető
Székhely és Raktár: 1172 Budapest, Rétifarkas utca 6.
Telefonszám:+36 1 4328820
E-mail: kattintson ide
Cégjegyzékszám:01-09-884597
Adószám:14010514-2-43
Statisztikai számjel:

 


A szerződés tárgya


A szerződés tárgya az Ultima Kft. webáruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit, képeit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A Weboldal használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Ultima Kft nem iktatja.


Árak


A termékek mellett feltüntetett ár a termék nettó és bruttó ajánlati egységára, amely forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Csomagolóanyagok esetében a feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a kapcsolódó termékdíjat és a környezetvédelmi díjat.


Szállítási és teljesítési feltételek


Az Ultima Kft. Webáruházban megvásárolt termékeket raktárkészlet függvényében a megrendelés napján, de legkésőbb kettő munkanapon belül küldi el. Kivéve, ha az adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve. Készletünk folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalon szereplő termék éppen nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését. A megrendelt árut az Ultima Kft. Webáruház szerződéses partnerével, az MPL Futárszolgálattal szállítjuk házhoz, mely a csomag kiküldését követő munkanapon, munkaidőben ér oda. Kérjük, mindig adja meg (mobil) telefonszámát, hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni. A rendelés elküldése után vevőszolgálatunk az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küld.


Szállítási díjak, feltételek


A rendelés elküldése után Vevőszolgálatunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, a kiszállítás egyeztetése céljából. Az áruátvétel pontos időpontját vagy bármilyen más rendelés módosítást ekkor tudja jelezni. Annak érdekében, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kérjük, hogy a regisztráció, illetve a rendelési űrlap kitöltése során a telefonszámát mindenképpen adja meg!A kiszállítás utánvétes költsége:

2018. április 24.-től minden bruttó 50 000 Ft feletti utánvétes megrendelés díjtalan. További árinformációk a lenti táblázatban.

Az Ultima Kft telephelyén ( munkanapokon 9:00 - 16:00 között ) történő személyes átvétel esetén rendelését semmilyen külön költség nem terheli.

Csomagküldés (nettó) költsége:
5 kg-ig: 2.040 Ft + áfa
10 kg-ig: 2.170 Ft + áfa
15 kg-ig: 2.490 Ft + áfa
20 kg-ig: 2.600 Ft + áfa
30 kg-ig: 2.800 Ft + áfa
35 kg-ig: 5.870 Ft + áfa
40 kg-ig: 6.540 Ft + áfa


 


Személyes átvétel


Telephelyünk 1172 Budapest, Rétifarkas utca 6 alatt található, ahol munkanapokon 8:30-tól 16:30-ig átvehetők a termékek. Ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel. Telephelyünkhöz a térképet itt találja.Sérült csomag


Kérjük, hogy az árut kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a csomagoláson, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba a webaruhaz@ultima.hu e-mail címen vagy a +36 24 532 876-es telefonon. Megértésüket köszönjük.


Fizetés


Az előre pontosított végösszeget a futárszolgálatnak készpénzben kell kifizetni az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át Önnek az áruval együtt. Ettől eltérő fizetési módok alkalmazása (pl. előre átutalás) kizárólag a vevő és az eladó előzetes egyeztetése esetén valósítható meg. Halasztott fizetés a webáruházban vásárolt termékek esetében nem lehetséges. A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.


Termékgarancia (szavatosság, jótállás)Az Ultima Kft. szavatosságot ad minden termékre az átadástól számított 6 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű szavatossággal hozza forgalomba termékét Magyarországon. Szavatossági csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges. A szavatosság minden esetben az eredeti számlával érvényesíthető, ezért azt mindenképp meg kell őrizni a szavatosság ideje alatt! Az eredeti számla hiányában a szavatossági reklamációt nem áll módunkban teljesíteni. 

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.